Társkeresőknek

Több mint 10 éve foglalkozom társkeresőkkel. Rengeteg párját kereső emberrel beszélgettem már, és bár nincs két egyforma ember és két ugyanolyan élethelyzet, elmondható: ahhoz, hogy megtaláljuk a párunkat, két dolog szükséges.

1. Egy kis szerencse, vagy nevezhetjük sorsnak, gondviselésnek, kinek hogy tetszik.
2. A szerencsének, sorsnak, gondviselésnek nekünk is segítenünk kell egy kicsit.

A párjukat keresőknek az utóbbiban tudok segítségére lenni. A hozzám forduló társkeresővel átbeszéljük, milyen élethelyzetben van éppen és mik azok a dolgok, amelyek megnehezítik számára a társtalálást. Megnézzük, mi az, amin változtatni tud és hogyan tud változtatni, mivel tud ő is lendíteni egyet saját szerencséje kerekén.

"Segíts magadon, s az Isten is megsegít."
Társkeresőket segíteni kívánó coach-ként én is ebben hiszek.
Forduljon hozzám bizalommal.

Segítségnyújtás társkeresőknek, ONLINE párkapcsolati mentorálás: 7000 Ft / 90 perc

Egyedülállóknak

Egyedülállóknak

Mindenki ismeri a bibliai idézetet: "Nem jó az embernek egyedül lenni". Általában egyet is értünk vele. Mégis, a KSH adatai szerint, míg az 1970-es években a lakosság mindössze 5.7 %-a volt egyedülálló, 2016-ra ez az arány megduplázódott, 12 % lett és az egyedülállók aránya azóta csak nőtt.

Vannak olyan társadalmak, ahol a fiatalok jelentős százaléka család és gyerekek nélkül képzeli el az életét. Az Amerikai Egyesült Államokban a népesség 28 %-a egyszemélyes háztartásban él, a Skandináv országokban ez az arány még magasabb, sőt egyenesen trendi egyedül élni.

Vannak, akik számára a szingliség csupán átmeneti állapotot jelent, mások viszont tudatosabban rendezkednek be erre az életformára. A szingli létnek, mint minden más életformának rengeteg előnye és hátránya is lehet. Hogyan tudjuk a legtöbbet kihozni ebből a helyzetből és kiélvezni az egyedülállóság minden előnyét? Mik lehetnek a felmerülő nehézségek és problémák, amikkel egy egyedülállónak nap mint nap szembe kell néznie és hogyan lehet ezekkel a leghatékonyabban megbirkózni.
Ha tetszik, ha nem, az egyedülállók a társadalom jelentős százalékát teszik ki és ezzel a helyzettel kezdeni kell valamit. Mert mutassanak bármit is a statisztikai adatok, végső soron, ha úgy akarjuk, senki sincs egyedül. Ha úgy érzi, segíthetek, keressen bizalommal.
(Forrás: www.ksh.hu)

Segítségnyújtás társkeresőknek, ONLINE párkapcsolati mentorálás: 7000 Ft / 90 perc

Vélemények

Andrea

Kedves Ildikó!
Megfogadtam tanácsait és haladok ezek megvalósításával. Követem a stratégiát :), amit összeállított számomra. Köszönöm a segítségét!
Andrea

Anikó

Kedves Ildikó!
Köszönöm a tegnapi beszélgetést. Jó volt, hogy olyan légkört teremtett, amiben végig nyitott tudtam maradni. Az a sok dolog pedig, amiről beszéltünk, folyamatosan jár bennem..., tudom, hogy szükséges, hogy továbblépjek... A házi feladatokkal megkezdtem a küzdelmet :). Köszönöm még egyszer a javaslatait és a kedvességét!
Anikó

Gitta

Kedves Ildikó!
A beszélgetésünk óta hirtelen sok mindent történt ... :). Megismerkedtem valakivel, de még nem szeretném elkiabálni... Megpróbálok dolgozni magamon, tudom, hogy vannak még bennem akadályok, remélem, sikerülni fog. Köszönöm a tanácsait!
Gitta

Csilla

Kedves Ildikó!
Köszönöm szépen a tanácsokat, meg fogom fogadni, vagyis dolgozni fogok az ügyön :)! Hasznosnak éreztem a beszélgetést, már csak azért is, mert már sok minden megfogalmazódott bennem is korábban, és most megerősítést kaphattam egy olyan személytől, aki objektíven lát és ítél meg engem. Köszönom még egyszer :)!
Csilla