Párkapcsolat és eletmód

Frissen, fitten - Így minden bizonnyal könnyebben megy a társkeresés is. De ha már párkapcsolatban élünk, párunk is bizonyára örülni fog, ha mindig ffittnek és vidámnak lát minket. De mit tehetünk azért, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben?

Társkereső Coach - tanácsadás egyedülálló, társkereső és párkapcsolatban élő diplomás nőknek

 

Legyen fiatal, középkorú vagy idősebb - mindig van mit megbeszélni!

Életmód Tanácsadó

ÉLETMÓD TANÁCSADÁS - egyedülálló, társkereső és párkapcsolatban élő diplomás nőknek

 

- Társkeresés, párkapcsolat és életmód összefüggései

- Fittség, kiegyensúlyozottság és jó közérzet elérése

- Az életminőség javítása minden helyzetben

 

Bejelentkezés, időpont kérése: tkcoach.info@gmail.com

 

 

Vélemények

Kedves Ildikó!

Megfogadtam tanácsait és haladok ezek megvalósításával. Követem a stratégiát :), amit összeállított számomra. Köszönöm a segítségét!

Andrea

Kedves Ildikó!

Köszönöm a tegnapi beszélgetést. Jó volt, hogy olyan légkört teremtett, amiben végig nyitott tudtam maradni. Az a sok dolog pedig, amiről beszéltünk, folyamatosan jár bennem..., tudom, hogy szükséges, hogy továbblépjek... A...

Kedves Ildikó!

A beszélgetésünk óta hirtelen sok mindent történt ... :). Megismerkedtem valakivel, de még nem szeretném elkiabálni... Megpróbálok dolgozni magamon, tudom, hogy vannak még bennem akadályok, remélem, sikerülni fog.

...

Kedves Ildikó!

Köszönöm szépen a tanácsokat, meg fogom fogadni, vagyis dolgozni fogok az ügyön :)! Hasznosnak éreztem a beszélgetést, már csak azért is, mert már sok minden megfogalmazódott bennem is korábban, és most megerősítést...